Pácienseink visszajelzése

Kedves György!

Mi több év "SZTK-s" fogszabályozás után döntöttünk úgy, hogy más megoldást keresünk, és ajánlás alapján jutottunk el a Doktornő rendelésére. Az első pillanattól profi kezelésben részesültünk, és ő nem egészen másfél év alatt gyönyörű, szabályos fogsort varázsolt a lányomnak, pedig ugyancsak kacifántosan álltak a fogai. Őszintén ajánlani tudom a fogszabályozást tervezőknek. (F. Zoltánné) 

****************************************************************************************** 

Kedves György,

Nagyon örülök, hogy egy kolléganőm révén eljutottam a Gyöngyfogakhoz. Viszonlyag rövid idő alatt olyan végeredményt kaptam, amire már nagyjából 10 éve vágytam. Egy szép,szabályos fogsort. A doktornő a lehető legjobb megoldást választotta ki számomra és az egész csapat nagyon kedves és rugalmas volt. Köszönöm a munkájukat és szívvel ajánlom mindenkinek!

Gerzsenyi judit

******************************************************************************************

Kedves Fogászat,

nagyon kedves, rugalmas és segítőkész szakembereket ismertem meg Önöknél. 
A fogszabályozásom szuperül sikerült, még úgy is, hogy kértem annak a szájpadlásos fém rettenetetnek, az idő előtti eltávolítását.
A hosszú folyamatot abszolút feldobta, hogy hónapról hónapra választhattam a színes gumik közül..:) 

Köszönettel;

 

*****************************************************************************************

Kedves György,

Nagyon köszönöm a pontosan 2 éves munkájukat, csodát tettek a fogaimmal, ahogyan ezt a képeken is lehet látni! :)Ha bárki olyan gyöngy fogakat szeretne, amilyenek már nekem is vannak, akkor csak ajánlani tudom a csapatot! Köszönettel: Dudás Veronika