Fogszabályozás

Nézze meg fogszabályozás akciós árainkat ide kattintva!

Minden korosztálynak szükség szerint éjszakai (kivehető) illetve fix (rögzített) fogszabályozó készülékekkel. Ki ne szeretne gyönyörű mosolyt? A szép, harmonikus mosoly meghatározó az élet bármely területén. Első benyomásként ápoltságot tükröz. Megnyit kapukat munkahelyen és a magánéletben is. A szép fogazat az egészség tükre, fontos része lelki egyensúlyunknak, magabiztosságunknak.

A fogszabályozás külön területet képvisel a fogászatban, ezért javasolt ennek szakértőjét a – fogszabályozó fogorvost felkeresni. Fogszabályozó készülékkel kettős cél érhető el: a kitűnő esztétikum párosítva a tökéletes funkcióval. Foglalkozunk gyermek- és felnőtt-fogszabályozással, kivehető és rögzített készülékekkel. A rögzített fogszabályozók fémből, vagy különböző esztétikus anyagból (pl. kerámia, „zafír” kerámia) készülnek a paciens igényeinek megfelelően. 

A fogszabályozás lehetséges egyszerű kivehető készülékekkel, de az általában jellemző rendellenességi fejlődés esetében rögzített Multiband készülék és egyéb rögzített készülék akár együttes viselése javasolt a kívánt cél elérése érdekében, melyet az orvos javaslatára a paciens illetve szüleik együtt határoznak meg.

Keressen bennünket!

Cím: 1082 Budapest, Kisfaludy u. 6.

Telefon: +36 20 9579610